FF UK: Obnova akademického života na fakultě II.

FF UK děkuje vám všem, kteří se připojili k objetí fakulty, za vaši podporu a odvahu. Každá interakce s vámi nás přesvědčuje o obrovské síle a soudržnosti naší akademické obce. To vše nám den co den dodává energii, abychom mohli náš společný akademický život obnovit a vzít si jej zpět.

V rámci „restartu“ života na fakultě intenzivně pracujeme na opatřeních, jejichž cílem bude umožnit každému studujícímu postupovat ve studiu v následujících týdnech a měsících vlastním tempem – s možností postupovat podle původního plánu nebo studium dle potřeby rozvolnit.

Při obnově běžného chodu fakulty může být pro některé studující užitečný tento letáček s doporučeními týkajícími se návratu do budov FF UK.

Všechny podstatné informace, které jsou aktuálně k dispozici, se nacházejí (členěny podle jednotlivých oblastí) ZDE. Pokud byste zde odpovědi na své otázky nenašli, obraťte se prosím na vedoucího své katedry nebo ústavu. Budou Vám plně k dispozici. Nebo můžete poslat dotaz na informační e-mail info@ff.cuni.cz.

Úvod > Nástěnka > FF UK: Obnova akademického života na fakultě II.