ERASMUS+ Dodatečné výběrové řízení na studijní pobyty pro letní semestr 2023/2024

Dodatečné výběrové řízení bude letos dvoukolové. První kolo proběhne na jednotlivých ústavech a katedrách, druhé na Zahraničním oddělení.

První kolo: výběr studentek a studentů pro nominace na studijní pobyty v zahraniční v rámci programu ERASMUS+ plánované na letní semestr akademického roku 2023/2024 se na Katedře estetiky uskuteční v úterý 12. září 2023. Zájemkyně a zájemci o pobyt si musí založit ve fakultní aplikaci přihlášku k pobytu na zvolené univerzitě (či více univerzitách – aplikace umožňuje zadat maximálně tři přihlášky) a zároveň nejpozději v pondělí 11. září zaslat katederním koordinátorům následující čtyři dokumenty: stručný životopis (stačí v češtině), motivační dopis (o délce max. jedné normostrany) v jazyce, v jakém bude probíhat výuka na jimi zvolené instituci, potvrzení o jazykové způsobilosti a výpis studijních výsledků ze SISu. Pro více informací navštivte rubriku Studium v zahraničí. O výsledku výběrového řízení budete informováni emailem.

Druhé kolo proběhne na Zahraničním oddělení za přítomnosti pana proděkana, který vybere z účastníků (nominovaných v prvním kole jejich katedrami) ty, kteří obdrží stipendium. Studenti budou vybráni na základě jejich motivace, studijního průměru a zda již byli na výjezdu v předchozích letech.

Úvod > Nástěnka > ERASMUS+ Dodatečné výběrové řízení na studijní pobyty pro letní semestr 2023/2024