Výuka v zimním semestru 2020/21

Výuka na katedře estetiky začíná od 5. 10. a probíhá v prvních týdnech semestru distančním způsobem, osobní setkání s některými pedagogy je možné během konzultací. Prosíme studenty a studentky, aby dodržovali následující zásady:
  1. Účastníte se distanční výuky podle pravidel, která určí vyučující, a reagujete na pokyny zadávané vyučujícím prostřednictvím e-mailu, moodlu nebo přes on-line platformy.
  2. V případě on-line výuky jste k této výuce připraveni včas, pokud možno se zapnutou kamerou. Mikrofon naopak zapínáte jen v případě, že chcete něco sdělit vyučujícímu a ostatním účastníkům kurzu nebo když jste k tomu vyučujícím vyzváni.
  3. On-line výuky se účastníte v prostředí umožňujícím koncentraci a nevěnujete se v době on-line výuky jakékoli jiné činnosti.
Upřímně věříme, že celou situaci společně zvládneme a brzy budeme mít možnost setkávat se na katedře osobně. Prosím všechny o trpělivost, během semestru nepochybně nastanou i některé problematické situace, zejména technického rázu. Ty je ale vždy možné společně překonat. Kontaktní osobou na katedře pro řešení možných technických obtíží je dr. Tereza Hadravová: tereza.hadravova@ff.cuni.cz. V případě komplikací či nejasností se na ni můžete obracet.
V případě organizačních nejasností se prosím obracejte na vyučující, případně na mne – milos.sevcik@ff.cuni.cz.
Všem přeji klidný semestr a inspirativní setkávání nad estetickými tématy. Doufám, že i za změněných podmínek vás studium na katedře bude bavit.
Hodně zdaru a zdraví.
Miloš Ševčík
Úvod > Nástěnka > Výuka v zimním semestru 2020/21